ΣΕΗ: Δεκαοκτώ νέους φακέλους παρέδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα

Δεκαοκτώ νέους φακέλους παρέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, μερικοί εκ των οποίων αφορούν ενεργές ποινικά πράξεις

ΣΕΗ: Δεκαοκτώ νέους φακέλους παρέδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα
Photo Credits: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ από Eurokinissi

Ενεργές ποινικά κακουργηματικές πράξεις φέρεται να περιλαμβάνονται στο υλικό που παρέδωσε στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια του εισαγγελέα παραδόθηκαν από τον κ. Τσαρούχα δεκαοκτώ νέοι φάκελοι καταγγελιών στο Πειθαρχικό, εκ των οποίων κάποιες φαίνεται να αφορούν σοβαρά, μη παραγεγραμμένα αδικήματα.

Όπως φαίνεται στο νέο υλικό που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές, περιλαμβάνονται και καταγγελίες κατά τριών προσώπων που έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα.

Πρόθεση των εισαγγελικών λειτουργών είναι άμεσα να καλέσουν σε κατάθεση όλα τα πρόσωπα που κατέφυγαν στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ για να καταγγείλουν σοβαρά περιστατικά που παρουσιάζουν ποινικό ενδιαφέρον.

Εντός των επόμενων ημερών η Εισαγγελία αναμένεται να αποφανθεί και για την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος γνωστού από τηλεοπτικά σήριαλ ηθοποιού, μετά από καταγγελία βιασμού πρώην συμφοιτητή του. Την υπόθεση χειρίστηκε με εντολή του εισαγγελέα η Αστυνομία, η οποία διενήργησε προανάκριση στο πλαίσιο της οποίας ο καταγγελόμενος καλλιτέχνης, που αρνείται όσα του αποδίδει ο καταγγέλων, κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου.

Για την υπόθεση η Εισαγγελία κινείται τάχιστα, καθώς ο χρόνος παραγραφής του καταγγελόμενου αδικήματος λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ