Eurovision: Χριστιανοί μαζεύουν υπογραφές για την απόσυρση του «El Diablo» της Κύπρου! (vid)

Ομάδα χριστιανών συγκεντρώνει υπογραφές, με στόχο να μη γίνει δεκτή η συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «El Diablo» της Έλενας Τσαγκρινού!

Eurovision: Χριστιανοί μαζεύουν υπογραφές για την απόσυρση του «El Diablo» της Κύπρου! (vid)

Η φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision με το τραγούδι El Diablo (Ο Διάβολος) έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από ομάδα φανατικών χριστιανών που συγκεντρώνουν υπογραφές προκειμένου να μη γίνει δεκτό το τραγούδι στον διαγωνισμό.

Μάλιστα μέσω της πλατφόρμας Avaaz οι πολίτες αυτοί, οι χριστιανοί αναφέρουν: «Αγαπητοί συμπολίτες, η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovsion με το τραγούδι EL DIABLO είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας».

«El Diablo»: Δείτε το τραγούδι με το οποίο θα πάει η Κύπρος στην Eurovision! (vid)

Ερμηνεύτρια του τραγουδιού είναι η Έλενα Τσαγκρινού ενώ το τραγούδι έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa. Στο videoclip πρωταγωνιστεί η Τσαγκρινού πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές.

Η πρώτη προβολή του video έγινε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Happy Hour» του ΡΙΚ1, και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, το music video θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Panik, www.panikmusic.gr, καθώς και στο mobile application Panik Music σε iOS και Android.

Το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, Κυριακή, στις 19:00, το music video θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Υποστηρικτής της Έλενας Τσαγκρινού & του «El Diablo»: Head & Shoulders
Music video sponsors: Head & Shoulders, Bluesky.

topontiki.gr