Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης ο Λιγνάδης (vid)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2) μεταφέρθηκε στο κελί του στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του.

Έφτασε στις φυλακές Τρίπολης ο Λιγνάδης (vid)

Στις φυλακές Τρίπολης έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2), ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παρελήφθη από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείτο, και με όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, σύμφωνα και με το έγγραφο φυλάκισης, που υπέγραψε ο εισαγγελέας το πρωί της Παρασκευής.

Η μεταγωγή έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ ασφαλώς στον κρατούμενο έγινε θερμομέτρηση και rapid test.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μείνει σε ένα κελί 8 τετραγωνικών επί 7 ημέρες σε καραντίνα όπως προβλέπεται και από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εξάλλου είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει με την πιθανή διάδοση του ιού σε κλειστές δομές όπως είναι τα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Θα παραμείνει προφυλακισμένος έως τη δίκη του. Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες φυλακές διαθέτουν πτέρυγα για κρατούμενους που κατηγορούνται για αδικήματα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε τις φυλακές Τρίπολης λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι και μετά τις απαραίτητες διαδικασίες για την ταυτοποίησή του, την εξέτασή του και την διευθέτηση των σχετικών εγγράφων πήρε το δρόμο για το κελί του υπό την συνοδεία ισχυρής δύναμης από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.