ΑΑΔΕ - Φορολοταρία: Κλήρωση Φεβρουαρίου – Δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ - Δείτε τα αποτελέσματα για την κλήρωση Φεβρουαρίου που πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

ΑΑΔΕ - Φορολοταρία: Κλήρωση Φεβρουαρίου – Δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η κλήρωση της φορολοταρίας για τα 1.000 ευρώ για ηλεκτρονικές συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2021.

Από τη σχετική υπηρεσία της ΑΑΔΕ μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήθος και τους αριθμούς των λαχνών που σας αναλογούν, με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε με ηλεκτρονικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα και των οποίων τα στοιχεία περιήλθαν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε. από τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, ενώ τα συγκεκριμένα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού έτους 2021

Δικαίωμα συμμετοχής και διαδικασία

Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν «κλικ» με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο Taxis να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Δείτε μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ αν είστε στους τυχερούς.

Δείτε τον κατάλογο των τυχερών λαχνών που κέρδισαν ΕΔΩ.