Δικάζεται ο Μέτζελντερ για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Την πόρτα του δικαστηρίου θα περάσει στις 29 του ερχόμενου Απριλίου ο παλαίμαχος Γερμανός αμυντικός Κρίστοφ Μέτζελντερ, ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Δικάζεται ο Μέτζελντερ για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Κρίστοφ Μέτζελντερ στις 29 Απριλίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει περί κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τις παραπάνω κατηγορίες απένειμε στον 40χρονο παλαίμαχο Γερμανό ποδοσφαιριστή ο εισαγγελέας του Ντίσελντορφ τον Μάιο του 2020.

Σοβαρές κατηγορίες εναντίον του Κριστόφ Μέτζελντερ για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Μέτζελντερ είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών μετά από ενδελεχή έρευνα που είχε προηγηθεί. Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που του έγινε κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του. Ο παλιός διεθνής σέντερ μπακ βρέθηκε να κατέχει συνολικά 297 αρχεία με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας, ενώ μάλιστα διαπιστώθηκε ότι τα είχε στείλει και σε τρεις γυναίκες.

Το οξύμωρο της συνταρακτικής υπόθεσης είναι ότι ο Μέτζελντερ, ο οποίος θα δικαστεί στα τέλη Απριλίου, στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του είχε ιδρύσει ιδρύματα για την προστασία παιδιών και εφήβων, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε εκστρατείες κατά της πορνείας ανηλίκων...