Κρίσιμη κατάθεση για την υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη έλαβε χθες τη νύχτα ο Εισαγγελέας

Μία ακόμη κρίσιμη κατάθεση για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον επιφανή ηθοποιό-σκηνοθέτη έλαβε χθες αργά το βράδυ (19/2) ο Εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος.

Κρίσιμη κατάθεση για την υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη έλαβε χθες τη νύχτα ο Εισαγγελέας
Photo credits: Paul Green από Unsplash

Μετά την κατάθεση γυναίκας, που σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, ο Εισαγγελέας φέρεται να εξέτασε τη νύχτα και άλλο έναν μάρτυρα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για άτομο που προτάθηκε από τον 25χρονο που κατέθεσε τη μήνυση για βιασμό που υπέστη από τον καταγγελόμενο το 2010, ενόσω ήταν 14 ετών.

Ο μάρτυρας φέρεται να δήλωσε στον Εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο, πως δεν έχει καμία αμφιβολία για όσα ισχυρίζεται στη μήνυση του ο 25χρονος, γεγονός που στηρίζει μεταξύ άλλων, όπως είπε, και στη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Φέρεται επίσης να επιβεβαίωσε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού πολλά από όσα περιλαμβάνονται στη μήνυση του 25χρονου, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως και ο ίδιος είχε βρεθεί στο σπίτι του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε βρεθεί στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή και άλλους συνομηλίκους φίλους τους. Εκεί ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες προτείνοντας τους στη συνέχεια να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ο μάρτυρας φαίνεται να είπε στον Εισαγγελέα πως εκείνη τη φορά έφυγε όλη η παρέα αμέσως από το σπίτι και ότι ο ίδιος δεν πήγε ποτέ ξανά .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ