ΣΕΗ: «Συνεδρίασε το πειθαρχικό του Σωματείου για Κιμούλη και Χαϊκάλη»

Συνεδρίασε το πειθαρχικό σώμα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού, που κατήγγειλαν η Πηνελόπη ΑναστασοπούλουΛένα Δροσάκη και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, αλλά και για τους Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη.

ΣΕΗ: «Συνεδρίασε το πειθαρχικό του Σωματείου για Κιμούλη και Χαϊκάλη»
Photo credits: Ludovic Migneault από Unsplash

Την περασμένη εβδομάδα συνεδρίασε για πρώτη φορά το πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), τόσο για την υπόθεση των καταγγελιών της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Λένας Δροσάκη και της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, όσο και για τις καταγγελίες κατά των Γιώργου Κιμούλη και Παύλου Χαϊκάλη.

Την επόμενη εβδομάδα, θα κληθούν οι ίδιοι οι ηθοποιοί ή οι δικηγόροι τους για να παραλάβουν τον φάκελο με τις καταγγελίες που τους αφορούν. Οι καταγγελίες για τον γνωστό πρωταγωνιστή-σκηνοθέτη που κατονόμασαν οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους αυξήθηκαν σε 7, δηλαδή άλλες τέσσερις γυναίκες απευθύνθηκαν σε δικηγόρο και στο Σωματείο Ηθοποιών για να σχηματιστεί φάκελος.

Την ίδια ώρα, σχετικά με την καταγγελία που έγινε από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά για άλλον γνωστό ηθοποιό αναφέρθηκε ότι οι ανεπίσημες μαρτυρίες έχουν φτάσει τις 19.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης 18/2, ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τις εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου, μετά τη σωρεία καταγγελιών από ηθοποιούς για περιστατικά βίας, σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησής, που έχουν ήδη κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Πηγή: naftemporiki.gr