«Μήδεια»: Συνδράμει ο στρατός για τα προβλήματα διακοπής ηλεκτροδότησης

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί και ο στρατός για να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα με τις διακοπές ηλεκτροδότησης.

«Μήδεια»: Συνδράμει ο στρατός για τα προβλήματα διακοπής ηλεκτροδότησης

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει αποφέρει πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς από το βάρος του χιονιού έχουν πέσει δέντρα που έχουν κόψει καλώδια ρεύματος κτλ. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί και ο στρατός για να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκληθεί κυρίως στην Αττική αλλά και σε διάφορες περιοχές της χώρας με τις διακοπές ηλεκτροδότησης.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπλ. υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΓΕΕΘΑ, του ΔΕΔΔΗΕ, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για να συντονιστεί το έργο αποκατάστασης των προβλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού για να ανοίξει δρόμους, να κόψει δένδρα και να αποκαταστήσει βλάβες του οδικού δικτύου με τα βαριά μηχανήματα που διαθέτει, προκειμένου να μπορούν να φτάσουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία όπου έχουν προκληθεί οι βλάβες και να τις αποκαταστήσουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ