Μαραθώνιος βοήθειας για τη σοβαρά άρρωστη 7χρονη Σόφη, κόρη του παλιού βολεϊμπολίστα Κοβάτσεφ (pic)

Η 7χρονη κόρη του παλιού βολεϊμπολίστα Αντώνη Κοβάτσεφ, Σόφη, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και απαιτείται η βοήθεια όλων μας προκειμένου να γίνει η προσπάθεια να σωθεί...

Μαραθώνιος βοήθειας για τη σοβαρά άρρωστη 7χρονη Σόφη, κόρη του παλιού βολεϊμπολίστα Κοβάτσεφ (pic)

Τα πράγματα για όλους μας στην εποχή της πανδημίας είναι δύσκολα. Όμως για την 7χρονη Σόφη, κόρη του παλαιού παίκτη της Παναχαϊκής, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Ολυμπιάδας Αντώνη Κοβάτσεφ, είναι δυσκολότερα!

Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας έχοντας όγκο στον νωτιαίο μυελό. Το κόστος της επέμβασης για να σωθεί ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένειά της αδυνατεί να ανταποκριθεί. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από ένα ευρώ ο καθένας να συνδράμει, το κοριτσάκι θα σωθεί. Η ιστορία δημοσιοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ερμή και χάρη στην ευαισθησία συγκεκριμένων ανθρώπων. Μάλιστα αναφορά έγινε από τα κανάλια Novasports στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ολοι μαζί μπορούμε να σώσουμε την 7χρονη Σόφη-Κόρη παλαιού παίκτη της Παναχαϊκής,του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή: «Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό βόλεϊ και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές), ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές), περνάει πολύ δύσκολες ώρες, αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη,
αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό, που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στη σπονδυλική της στήλη, η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στη Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια, αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί. Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της, με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο "Jackson Memorial Hospital" για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα συνδράμουν τα κανάλια Novasports, τα οποία σήμερα Κυριακή 14/2/2021, κατά τη διάρκεια, πριν και μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού θα δημοσιοποιήσουν το θέμα και θα πραγματοποιήσουν έναν μαραθώνιο βγάζοντας αριθμό λογαριασμού και ανθρώπους οι οποίοι από τις θέσεις που κατέχουν μπορούν να αποτελέσουν κρίκο αυτής της τεράστιας αλυσίδας. Ευελπιστούμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στην οικογένεια για να αντιμετωπίσει αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Το κόστος για το νοσοκομείο στο Μαϊάμι ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια, έχοντας ξοδέψει το όποιο οικονομικό απόθεμα είχε, αδυνατεί να αντεπεξέλθει, με αποτέλεσμα να απαιτείται η βοήθεια όλων μας, ο καθένας όπως και με όποιον τρόπο δύναται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN):

GR 6301 1089 0000 0089 0600 69229

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ