Πανό έξω από το Εθνικό: «Κάτι βρωμάει στο ελληνικό θέατρο»

Η Αφανής Συμμετοχική Εταιρεία τοποθέτησε πανό με τη φράση «Κάτι βρωμάει στο ελληνικό θέατρο» έξω από το κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου.

Πανό έξω από το Εθνικό: «Κάτι βρωμάει στο ελληνικό θέατρο»

Όπως εξηγούν σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, η Αφανής Συμμετοχική Εταιρεία «είναι μια μυστική καλλιτεχνική οργάνωση που πρόθεσή της είναι να προκαλέσει ταραχή στην κυρίαρχη συζήτηση για τον πολιτισμό», σημειώνοντας ότι «υλοποιεί παρεμβατικές, συμμετοχικές καλλιτεχνικές δράσεις».

«Ιδρύθηκε μια νύχτα του 2019 στο μπαρ Βυσσινόκηπος εμπνευσμένη από τη Φιλική Εταιρεία. Τα μέλη της είναι και θα παραμείνουν μυστικά καθ' όλη τη διάρκεια του καλλιτεχνικού της έργου», καταλήγει η ανακοίνωση, που συμπληρώνεται από τα hashtags #krataeixroniaaftihkolonia #kativromaei #afanissymmetochikietaireia.

Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκε η παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου και στη συνέχεια η αποδοχή της από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΦΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 852 4072/2012 ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ #krataeixroniaaftihkolonia"
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι, μνημείο και κείμενο που λέει "ΟΓΥΑΛΙΝΟΣ ΜΟΛΙΕΡΟΣ"

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας