Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Κανένα στοιχείο για τις καταγγελίες ηθοποιών

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για το πλήθος καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος.

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Κανένα στοιχείο για τις καταγγελίες ηθοποιών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ξεκαθαρίζοντας ότι δεν νομιμοποιείται να θέσει σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σεβόμενοι εξίσου, τόσο τα μέλη που επιλέγουν να μιλήσουν ανοιχτά και δημόσια, όσο όμως και τα μέλη που απευθύνονται αποκλειστικά στο Σωματείο και θέλοντας να υπερασπιστούμε τις καταστατικές διαδικασίες του σωματείου μας, από τις οποίες δεσμευόμαστε και οι οποίες απαιτούν εμπιστευτικότητα, εχεμύθεια και σε κάθε περίπτωση αυστηρή τυπικότητα στην τήρηση τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ δηλώνουν ότι από την πλευρά μας δεν νομιμοποιούμαστε να θέσουμε σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

Οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από το σωματείο μας θα λαμβάνει χώρα με έγγραφες δηλώσεις, όταν οι καταστατικές διαδικασίες ολοκληρώνονται και λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις».