ΕΠΟ: Οδεύουν προς νέα αναβολή οι εκλογές

Προς νέα αναβολή οδεύουν οι εκλογές στην ΕΠΟ για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

ΕΠΟ: Οδεύουν προς νέα αναβολή οι εκλογές

Προς νέα αναβολή οδεύουν οι αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Στην απόφαση αυτή φαίνεται να έχουν καταλήξει τα περισσότερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και αναμένεται να την μεταφέρουν στο συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για το πρωί του Σαββάτου.

Βασικός λόγος για την αναβολή είναι η ισχύς των περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης για την πανδημία κατά του κορονοϊού. Επίσης με τα μέχρι τώρα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ, απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό και οι εκπρόσωποι των Ενώσεων όλης της χώρας δεν θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Επίσης, κορυφώνονται οι επαφές και οι συζητήσεις με τους υποψηφίους για την προεδρία , αλλά προ το παρών δεν υπάρχει ακόμη κάτι το ανακοινώσιμο. Τυπικά, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να θέσουν υποψηφιότητα μέχρι την επόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου. Νέα επικρατέστερη ημερομηνία για τις εκλογές της ΕΠΟ προβάλλει η 7η Μαρτίου.