Συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Κέρκυρας

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Κέρκυρας προχώρησαν σήμερα (31/1) περισσότεροι από 300 ψαράδες και κυνηγοί της Κέρκυρας που αντιδρούν στη συνέχιση του ψαρέματος και του κυνηγιού

Συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Κέρκυρας

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Κέρκυρας προχώρησαν σήμερα, για δεύτερη φορά, περισσότεροι από 300 ψαράδες και κυνηγοί του νησιού, που αντιδρούν στη συνέχιση της απαγόρευσης του ψαρέματος και του κυνηγιού, που επιβλήθηκε μεταξύ των μέτρων ασπίδας προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

«Θεωρούμε πως μας εμπαίζουν. Θα έπρεπε να έχουν ήδη άρει τα μέτρα», επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επίτιμος πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γιώργος Τρικαλιώτης.

Η κινητοποίηση των κυνηγών και ερασιτεχνών ψαράδων έλαβε χώρα νωρίς το μεσημέρι, ενώ πολλοί ήταν οι κυνηγοί που έφεραν μαζί και τα σκυλιά τους.

Η συγκέντρωση, που έγινε κάτω από το αυστηρό βλέμμα αστυνομικής επιτήρησης για την ισχύ των μέτρων αποστάσεων και ασφαλείας, ξεκίνησε από την Άνω Πλατεία και μετά κατέληξε μπροστά στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Κέρκυρας και του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Να σημειωθεί πως ενώ όλοι φορούσαν μάσκες προστασίας και διατηρούσαν μεταξύ τους αποστάσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ