Ταβουλάρη για Κιμούλη: «Ήμουν τρομοκρατημένη, πήρα χάπια»

Μετά τις Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη και Φαίη Ξυλά, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη προστέθηκε στις ηθοποιούς που προχωρούν σε καταγγελία εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.

Ταβουλάρη για Κιμούλη: «Ήμουν τρομοκρατημένη, πήρα χάπια»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη μετά τη χθεσινή δημόσια εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα που αποκάλυψε πως δέχτηκε σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία.

Μετά την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τη Φαίη Ξυλά σειρά είχε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη στις πρόβες, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε αναγκαστεί να πάρει μέχρι και χάπια για να μπορέσει να αντέξει την πίεση.

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζέτα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα)

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν ότι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει από την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή. #nowisourtime» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

topontiki.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας