Παρέμβαση του εισαγγελέα για την οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη

Η οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη και τα διαδοχικά περιστατικά έφεραν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Παρέμβαση του εισαγγελέα για την οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη

Εισαγγελική παρέμβαση για την οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία, με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα, σε μία περίοδο όπου τα περιστατικά είναι αρκετά και σοβαρά.

Έγινε μάλιστα σήμερα (27/1) συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρης, καθώς επίσης και του ΑΣ Ηρακλής και αστυνομικών του τμήματος Αθλητικής Βίας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Πόλεμος» οπαδών Άρη - ΠΑΟΚ με πυροβολισμούς - Εμπλοκή άνδρα της ασφάλειας του Άρη

Σκοπός όλων των πλευρών να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά το τελευταίο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία έχει διαβιβάσει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο (23/1) είχε βγάλει ανακοίνωση για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση των δύο δραστών, ημεδαπών, ηλικίας 25 και 28 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η επιστημονική συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οδήγησαν στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών.

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες για δύο τραυματίες (pic & vid)

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ’ αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο.

Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας