Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη

Ένας άνδρας υπό την επήρεια ναρκωτικών επιτέθηκε σε πολίτες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης προκαλώντας τον τραυματισμό σε πολλούς απο αυτούς

Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη

Σοβαρό επεισόδιο με αρκετούς τραυματίες σημειώθηκε στη Φρανκφούρτη με επίθεση ενός ατόμου που κρατούσε μαχαίρι.

Συγκεκριμένα άνδρας τραυμάτισε πολλά άτομα, σε επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ.

Η επίθεση σημειώθηκε σήμερα (26/1) το πρωί με θύματα αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι ταξίδευαν για διάφορους προορισμούς και σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να είχαν την παραμικρή σχέση με τον δράστη.

Τις τελευταίες ώρες οι αξιωματούχοι της γερμανικής αστυνομίας συγκεντρώνουν στοιχεία γύρω από το περιστατικό, ώστε να εξακριβώσουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Φρανκφούρτης.

Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για το κοινό, αλλά τα κίνητρα του εισβολέα είναι ακόμα ασαφή, διαμηνύουν οι Αρχές και προσθέτουν πως θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Η αστυνομία περιόρισε μια μεγάλη περιοχή γύρω από το σημείο της επίθεσης, με τα αστυνομικά μέσα ενημέρωσης να τονίζουν ότι στην περιοχή εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Ο ύποπτος φέρεται να ενήργησε υπό την επήρεια ναρκωτικών, κάτι που -προς το παρόν- δεν επαληθεύεται από την επίσημη έκθεση των αξιωματούχων, αλλά προκύπτει από περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων που έχουν μιλήσει για το θέμα σε ΜΜΕ που έσπευσαν στον τόπο της επίθεσης.