Νέα αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία: Νεκροί τέσσερις παίκτες και ο πρόεδρος της Πάλμας (vid)

Τέσσερα χρόνια και δύο μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα με την ομάδα της Τσαπεκοένσε, άλλη μία αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή (24/1) στη Βραζιλία. Νεκροί τέσσερις ποδοσφαιριστές και ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας Πάλμας.

Νέα αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία: Νεκροί τέσσερις παίκτες και ο πρόεδρος της Πάλμας (vid)

Με τις μνήμες ακόμη νωπές από το δυστύχημα που κόστισε τις ζωές σε 19 παίκτες και τον προπονητή της Τσαπεκοένσε τον Νοέμβριο του 2016, στη Βραζιλία σημειώθηκε μία ακόμη αεροπορική τραγωδία την Κυριακή (24/1), με θύματα ξανά παίκτες αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας Πάλμας (Palmas Futebol e Regatas).

Η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Βραζιλίας και σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου του κλαμπ, ο πρόεδρος Λούκας Μέιρα και οι ποδοσφαιριστές Λούκας Πρασέντες, Γκιλιέρμε Νοέ, Ρανούλε και Μάρκους Μολινάρι, επέβαιναν στο μοιραίο αεροπλάνο και είναι νεκροί.

Δείτε βίντεο από το δυστύχημα:

Στην ανακοίνωση της Πάλμας αναφέρονται τα εξής:

«Η Palmas Futebol e Regatas ενημερώνει ότι γύρω στις 8.15π.μ. της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, συνετρίβη ένα αεροπλάνο το οποίο μετέφερε τον πρόεδρο του κλαμπ Λούκας Μέιρα, κατά την απογείωσή του με προορισμό την Γκοάνια, για τον αγώνα ανάμεσα στη Βίλα Νόβα και την Πάλμας που θα γινόταν τη Δευτέρα (25/1).

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν ο Λούκας, ο πιλότος Βάγκνερ και οι αθλητές Λούκας Πρασέντες, Γκιλιέρμε Νοέ, Ρανούλε και Μάρκους Μολινάρι απογειώθηκε και συνετρίβη στο τέλος του αεροδιαδρόμου του Aviation Association of Tocantins.

Με λύπη ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχουν επιζώντες. Σε αυτή την ώρα έντονης ανησυχίας και θλίψης, το κλαμπ ζητάει να προσευχηθείτε για τις οικογένειες που χρειάζονται την υποστήριξή σας και τονίζει ότι θα επικοινωνήσει ξανά για το γεγονός την κατάλληλη στιγμή».