Κρυμμένο μήνυμα του Τζο Μπάιντεν μέσω του site του Λευκού Οίκου: Σε ποιους απευθυνόταν

Στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου αναρτήθηκε ένα  κρυμμένο μήνυμα- πρόσκληση για ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας, με την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Κρυμμένο μήνυμα του Τζο Μπάιντεν μέσω του site του Λευκού Οίκου: Σε ποιους απευθυνόταν

Ένα κρυμμένο μήνυμα- πρόσκληση για ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας που είναι αρκετά ικανοί για να το βρουν περιελάμβανε η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου που ενημερώθηκε λόγω της αλλαγής κυβέρνησης, με την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Όπως αναφέρει το Reuters, στον κώδικα HTML του whitehouse.gov βρισκόταν μια πρόσκληση για ένταξη στη US Digital Service- μια ειδική μονάδα τεχνολογίας εντός του Λευκού Οίκου.

«Αν το διαβάζετε αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας στο να ανοικοδομήσουμε καλύτερα» (building back better)» έγραφε το μήνυμα.

Ο πρώην πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα είχε ιδρύσει την υπηρεσία το 2014 με σκοπό την πρόσληψη ειδικών τεχνολογίας για να συμβάλουν στην ανανέωση κυβερνητικών υπηρεσιών- για παράδειγμα μέσω του εκσυγχρονισμού του συστήματος πληρωμών του Medicare ή μεταρρυθμίσεων στις πρακτικές προσλήψεων σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας εντάσσονται στη Digital Service κατά κανόνα για ένα με δύο χρόνια.

Πηγή: naftemporiki.gr