Καραμπόλα 130 αυτοκινήτων στην Ιαπωνία λόγω χιονιά- Ένας νεκρός (vid)

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 10 ακόμη τραυματίστηκαν την Τρίτη (19/1) στον αυτοκινητόδρομο Tohoku στην περιοχή Miyagi της Ιαπωνίας σε καραμπόλα 130 οχημάτων

Καραμπόλα 130 αυτοκινήτων στην Ιαπωνία λόγω χιονιά- Ένας νεκρός (vid)

Τρομακτική καραμπόλα σημειώθηκε στην Ιαπωνία αποτέλεσμα της σφοδρής χιονοθύελλας που πλήττε τη χώρα. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 10 ακόμη τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (19/1) στον αυτοκινητόδρομο Tohoku στην περιοχή Miyagi.

Περίπου 200 άνθρωποι βρίσκονταν στα οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα και ομάδες διάσωσης κατέφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται το BBC.

Τις τελευταίες εβδομάδες σοβαρές χιονοθύελλες πλήττουν τμήματα της Ιαπωνίας, με το χιόνι που πέφτει στη χώρα να είναι διπλάσιο από το αναμενόμενο για την εποχή.

Οι Αρχές είχαν από πριν ορίσει ένα όριο ταχύτητας 50 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο λόγω της μειωμένης ορατότητας. Την ώρα που έλαβε χώρα η καραμπόλα έπνεαν επίσης πολύ ισχυροί άνεμοι ταχύτητας περίπου 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, ανέφεραν αξιωματούχοι.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας