Η «Σχεδία» από 20/1 ξανά στους δρόμους της πόλης

Το δημοφιλές περιοδικό δρόμου από 20 Ιανουαρίου θα είναι και πάλι διαθέσιμο.

Η «Σχεδία» από 20/1 ξανά στους δρόμους της πόλης

Από Τετάρτη 20 Ιανουαρίου η «Σχεδία» και οι πωλητές της θα βρίσκονται ξανά στους δρόμους της πόλης. Με μια καθυστέρηση, εξαιτίας της πανδημίας, θα κυκλοφορήσει τώρα το τεύχος Δεκεμβρίου, του Ιανουαρίου δεν θα εκδοθεί και από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα πωλείται το τεύχος Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του δημοφιλούς περιοδικού δρόμου.

Σημειώνεται πως τις δυο περιόδους του lockdown, το περιοδικό είχε αναστείλει τη λειτουργία του και οι πωλητές είχαν αποσυρθεί από τους δρόμους, με αποτέλεσμα την αποκοπή τους από αυτή τη σανίδα ενεργοποίησης και ενδυνάμωσης, που είναι η «Σχεδία» για εκατοντάδες ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά τα χρονικά διαστήματα οι πωλητές υποστηρίχθηκαν με διάφορες δράσεις που διοργάνωσε το περιοδικό.

Μεταξύ των θεμάτων του παρόντος τεύχους ένα άκρως επίκαιρο, η τηλεργασία και οι παρενέργειές της. Εργασιακό στρες, κατάλυση των ορίων επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής, «ξεχείλωμα» του ωραρίου. Τι γίνεται σε άλλες χώρες; Οι περιπτώσεις της Ολλανδίας και της Ιταλίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας