Όμιλος Βενέτη: Λουκέτο στο «Venetis Great» στην Ομόνοια (pic)

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για το κατάστημα «Venetis Great» στην πλατεία Ομονοίας, όπως αποφάσισε ο Όμιλος Βενέτη. Αιτία είναι η περιορισμένη αγοραστική κίνηση.

Όμιλος Βενέτη: Λουκέτο στο «Venetis Great» στην Ομόνοια (pic)

Λουκέτο έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες στο «Venetis Great» στη διασταύρωση της πλατείας Ομονοίας με την οδό Αθηνάς λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του.

Το ενημερωτικό μήνυμα που είναι κολλημένο στα κλειστά ρολά του καταστήματος του Ομίλου Βενέτη ξεκαθαρίζει τον λόγο του κλεισίματος: «Το κατάστημα αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω περιορισμένου αγοραστικού κοινού».

Βενέτης:

Η βασική πελατεία του συγκεκριμένου καταστήματος είναι οι εργαζόμενοι, συνεπώς η τηλεργασία, που κράτησε μακριά από το κέντρο πάρα πολλούς από αυτούς, έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο για την απόφαση της εταιρείας, σε συνδυασμό βεβαίως με το περιορισμένο ωράριο εξαιτίας του παρατεταμένου lockdown αλλά και την απουσία φοιτητών. Κομβική ήταν επίσης η μικρή επισκεψιμότητα των Αθηναίων στη ριζικά ανακαινισμένη πλατεία Ομονοίας, όπως και η ελάχιστη τουριστική κίνηση των ξενοδοχείων στην εν λόγω περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το κατάστημα «Venetis Great» δίνει έμφαση στο φαγητό που παρασκευάζεται εκείνη τη στιγμή. Υπό κανονικές συνθήκες το κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό μόλις τον περασμένο Αύγουστο, λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι το κλείσιμο είναι προσωρινό και προφανώς το κατάστημα θα σηκώσει ρολά όταν το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες με τον κορονοϊό...