ΚΙΝΑΛ: Καθαίρεση Λοβέρδου - Σκανδαλίδης, Κατρίνης νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Δεν θα είναι πια κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής ο Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς η Φώφη Γεννηματά όρισε νέους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη ΚατρίνηΛοβέρδος: «Eπιλογή της Φώφης Γεννηματά». 

 
ΚΙΝΑΛ: Καθαίρεση Λοβέρδου - Σκανδαλίδης, Κατρίνης νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Nέους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους στο Κίνημα Αλλαγής όρισε η Φώφη Γεννηματά. Πρόκειται για τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη στη θέση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:

«Με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος πρόσφατα γνωστοποίησε στο εσωτερικό του κινήματος ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γεννηματά ενημέρωσε τον κ. Λοβέρδο σε σύντομη συνομιλία τους το μεσημέρι της Τρίτης.

Λοβέρδος: Η αντικατάστασή μου ήταν επιλογή και απόφαση της Φώφης Γεννηματά

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση από το ΚΙΝΑΛ ότι απομακρύνεται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε: «Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φωφής Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».