Οριστικό: Νεκρή η Τάνια Ρόμπερτς

Το... θρίλερ με την Τάνια Ρόμπερτς έλαβε τέλος, με τη γνωστή ηθοποιό να πεθαίνει τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, και τον θάνατό της να επιβεβαιώνεται στα ΜΜΕ μια μέρα μετά. 

Οριστικό: Νεκρή η Τάνια Ρόμπερτς

Σχεδόν 24 ώρες μετά την πρόωρη ανακοίνωση για τον θάνατό της, η Τάνια Ρόμπερτς έφυγε -οριστικά- από τη ζωή αφού έδινε μάχη για τη ζωή της στην Εντατική. Αρχικά ο εκπρόσωπός της ανακοίνωσε τη Δευτέρα το πρωί ότι η ηθοποιός πέθανε την Κυριακή στο νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, αφού κατέρρευσε σπίτι της τα Χριστούγεννα και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκτοτε δεν συνήλθε.

Μάνατζερ Τάνια Ρόμπερτς: «Είναι ζωντανή, λάθος η ανακοίνωση περί θανάτου»

Ο σύντροφός της Λανς Ο' Μπράιεν λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα στη διάρκεια συνέντευξης όταν έλαβε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο όπου τον ενημέρωσαν ότι η Τάνια δεν είχε πεθάνει. «Μου λέτε ότι είναι ζωντανή;» αναφώνησε ο Ο'Μπράιεν. Κλαίγοντας είπε στον παρουσιαστή «το νοσοκομείο μου λέει ότι είναι ζωντανή. Με καλούν από την εντατική».

Τάνια Ρόμπερτς: Πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ και «βασίλισσα της ζούγκλας»

Το ΤΜΖ ανέφερε ότι ο Ο' Μπράιεν επιβεβαίωσε τον θάνατο της Ρόμπερτς τη Δευτέρα, στις 21.00 τοπική ώρα. Έπασχε από μία αδιευκρίνιστη ασθένεια που προκαλούσε νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια.

Ο Ο' Μπράιεν είπε ότι πήγε την Κυριακή στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί του είπαν ότι εκείνη έσβηνε και ότι αργοπέθαινε, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Είπε ότι η Τάνια άνοιξε τα μάτια της και προσπάθησε να τον κρατήσει, αλλά μετά έκλεισε τα μάτια της και έσβησε. Θεωρώντας ότι της είπε τις τελευταίες λέξεις, έφυγε συντετριμμένος χωρίς να μιλήσει στο νοσηλευτικό προσωπικό. Ήταν σίγουρος ότι είδε τις τελευταίες της στιγμές και λίγες ώρες μετά η είδηση του θανάτου της έκανε τον γύρο του κόσμου.

Προσπάθησε να εξηγήσει τη σύγχυση που προκάλεσε η ανακοίνωση θανάτου της και είπε ότι δεν ήξερε ποιον να κατηγορήσει για το μπέρδεμα. Το νοσοκομείο αρνήθηκε να σχολιάσει λόγω της εμπιστευτικότητας. «Γύρισα και ήταν εντελώς παγωμένη» είπε στη Sun ο σύντροφός της περιγράφοντας την τελευταία του επίσκεψη στο νοσοκομείο. «Νόμιζα ότι αυτό ήταν, ότι δεν θα επανερχόταν. Οπότε όταν πήρα τον ανελκυστήρα ήμουν ταραγμένος, ήμουν χαμένος. Δεν υπήρχε κανείς να με καθοδηγήσει. Κάλεσε τον εκπρόσωπό της Μάικ Πίνγκελ και του είπα ότι μόλις είπα "αντίο" στην Τάνια».

Ο εκπρόσωπός της εξέδωσε ανακοίνωση ότι η Ρόμπερτς είχε πεθάνει. «Ο Λανς πίστευε πραγματικά ότι η Τάνια είχε πεθάνει» είπε λέγοντας ότι έμαθε τα νέα από τον Λανς. Ο Πίνγκαλ ανακοίνωσε μετά ότι το νοσοκομείο ενημέρωσε τον Ο' Μπράιεν ότι η Ρόμπερτς ήταν ζωντανή. Σχετικά με τη σύγχυση ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε «λόγω της εμπιστευτικότητας του ασθενούς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ούτε να διαψεύσουμε ότι οποιοσδήποτε είναι ασθενής στην κλινική μας».

enikos.gr