Σάλος με την κοσμική Αθήνα που άλλαξε χρόνο στο Ντουμπάι: Κωστόπουλος, Λιόλιου στο Nammos

Διάσημοι Έλληνες επέλεξαν το εξωτικό Ντουμπάι για να διασκεδάσουν την Πρωτοχρονιά χωρίς τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Σάλος με την κοσμική Αθήνα που άλλαξε χρόνο στο Ντουμπάι: Κωστόπουλος, Λιόλιου στο Nammos

Δύσκολη και πρωτόγνωρη η Πρωτοχρονιά 2021 καθώς στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ τα μέτρα λόγω κορονοϊού κράτησαν τον κόσμο περιορισμένο στο σπίτι, με κλειστά τα εστιατόρια και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Δισεκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να γιορτάσουν ιδιωτικά στο σπίτι τους την αλλαγή του χρόνου. Υπήρξαν όμως και μερικά σημεία του πλανήτη που «δεν κατάλαβαν» locκdown τις περασμένες γιορτές. Ένα από αυτά ήταν το εξωτικό Ντουμπάι, στο οποίο διασκέδασαν και άλλαξαν τον χρόνο πολλοί Έλληνες celebrities.

Παρότι ανακοινώνει καθημερινά κρούσματα, το Ντουμπάι θεωρείται covid free, δεν έχει μέτρα lockdown και τα μαγαζιά εστίασης λειτούργησαν κανονικά με ξέφρενα πάρτι και μουσικά σόου. Επώνυμοι Έλληνες της σόουμπιζ και του επιχειρηματικού χώρου διασκέδασαν αλλάζοντας τη χρονιά στο περίφημο Nammos Dubai, το «δίδυμο αδελφάκι» του μυκονιάτικου Nammos. Το χλιδάτο ρεστοράν έχει ανοίξει στην παραλία Τζουμέιρα, που αποκαλείται η «Ελβετία του Περσικού Κόλπου» και οι φρέσκες πρώτες ύλες για το μενού του λέγεται ότι φτάνουν στο Ντουμπάι αεροπορικώς από την Ελλάδα.

Στο πανάκριβο club restaurant - το οποίο έχει επισκεφθεί και ο πρίγκιπας του Ντουμπάι, Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ - έλαβε χώρα ένα εκρηκτικό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον «μύθο» τουτου ελληνικού «Privilege», Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ άλλων, στο Nammos Dubai βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και πολλοί άλλοι.Στο Ντουμπάι έκανε αλλαγή χρονιάς και ο γνωστός τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο επέλεξε το Cipriani για τη διασκέδασή του.

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου: Σαφάρι στην έρημο του Ντουμπάι

Η 26χρονη Κατερίνα Λιόλιου και ο 66χρονος Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκαν το 2021 στο Ντουμπάι. Μάλιστα, σε βίντεο του Χάρη Σιανίδη που αναρτήθηκε στο προφίλ του στο Instagram οι δυο τους έκαναν σαφάρι με 4x4 στην έρημο, ενώ πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν ζευγάρι. «Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν. Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day».

Πρόκληση οι διακοπές στο Ντουμπάι

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης» η Πρωτοχρονιά των διασήμων στο Ντουμπάι συζητήθηκε σε κυβερνητική σύσκεψη που έγινε την περασμένη Πέμπτη. «Πρόκληση», χαρακτήρισαν κάποιοι παράγοντες το γεγονός ότι ορισμένοι διαφήμισαν το χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους στο Ντουμπάι, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες έμειναν αυτές τις γιορτινές ημέρες κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ότι ορισμένοι έκαναν περιηγήσεις με τζιπάκια 4Χ4 και με μοτοσικλέτες στην Κόκκινη Άμμο, της αραβικής αυτής χώρας, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες δεν μπορούσαν παραμονή Πρωτοχρονιάς να κυκλοφορήσουν μετά τις 10 το βράδυ.

Μεγαλύτερη πρόκληση χαρακτηρίστηκε όμως το γεγονός ότι οι… σελέμπριτις (ας τους πούμε έτσι) δεν έφτανε ότι «δραπέτευσαν» αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι, αλλά εμφανίζονταν και στα τηλεοπτικά πρωινάδικα και το διαλαλούσαν καμαρώνοντας επειδή αυτοί μπορούσαν να διασκεδάζουν. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» μόλις επιστρέψουν τους περιμένει αυστηρότατος έλεγχος και ίσως (εάν χρειαστεί) και αυστηρή καραντίνα, όπως ειπώθηκε στην κυβερνητική σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: ethnos.gr