Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα

Το θύμα που βρέθηκε τυχαία σε δασώδη περιοχή στα Βίλια φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά για την ψυχοσύνθεση του δράστη.

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα

Σε 38χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, ανήκει η σορός που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Τώρα, μεγάλη σημασία έχουν οι εργαστηριακές εξετάσεις που ακολουθούν, αφού από αυτές θα προκύψει εάν η άγνωστη γυναίκα έκανε χρήση κάποιων ουσιών πριν τον θάνατό της, αλλά και εάν ο θάνατός της επήλθε κατά τρόπο ασφυκτικό, δηλαδή εάν κάποιος να της έκλεισε το στόμα και τη μύτη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις. Επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα που βρέθηκε τυχαία σε δασώδη περιοχή στα Βίλια φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά για την ψυχοσύνθεση του δράστη.

Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, από παθολογικά αίτια ή από χρήση ναρκωτικών και ενδεχομένως να μην μπορεί να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εξαιτίας της προχωρημένης σήψης.

Θα ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια.