Ταξί-Beat: Πόσα άτομα επιτρέπονται παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Αλλάζει ο αριθμός των ατόμων που επιβιβάζονται σε ταξί την παραμονή και τη μέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ταξί-Beat: Πόσα άτομα επιτρέπονται παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Το όριο του ενός ατόμου για τις μετακινήσεις με ταξί δεν ισχύει για σήμερα, παραμονή αλλά και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρεία Beat.

«Για πιο άνετες μετακινήσεις, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα Πρωτοχρονιάς δε θα ισχύει το όριο του ενός επιβάτη στα ταξί, σε διαδρομές προς και από γιορτινές συναθροίσεις και οικογενειακά τραπέζια» αναφέρει η εταιρεία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, δήλωσε πως εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι σε ένα αυτοκίνητο επιβαίνουν έως τέσσερα άτομα - μέλη της ίδιας οικογένειας – δεν θα βεβαιώνεται παράβαση. Ίδιος, είπε, θα είναι ο επιτρεπόμενος αριθμός και στα ταξί (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού).

Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 22:00 και 05:00 παραμένει σε ισχύ, χωρίς καμία αλλαγή, και αυτές τις ώρες θα επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες μετακινήσεις.

Όσον αφορά το μήνυμα που θα πρέπει να στέλνουν οι πολίτες στο 13033 για μετακίνηση σε ρεβεγιόν αυτό περιλαμβάνει τον κωδικό 6 στείλουν που θα πρέπει να στείλουν πηγαίνοντας και φεύγοντας από το σπίτι της συγκέντρωσης.