Επίθεση χούλιγκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά

Περίπου 40 χούλιγκαν που δεν έφεραν διακριτικά και φορώντας κράνη, ξεκίνησαν να εκτοξεύουν πέτρες, φωτοβολίδες και καδρόνια στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας διερχόμενος πολίτης.

Επίθεση χούλιγκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά

Ούτε η πανδημία, ούτε το lockdown, ούτε τίποτα δεν σταματάει το τυφλωμένο οπαδικό μίσος. Περίπου 40 χούλιγκαν επιτέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (29/12), λίγο πριν τις 22:00, στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας διερχόμενος πολίτης από τη ρίψη πετρών και αντικειμένων, ενώ έχουν υπάρχει και υλικές ζημιές.

Περίπου 40 άτομα που δεν έφεραν διακριτικά και φορώντας κράνη, ξεκίνησαν να εκτοξεύουν πέτρες, φωτοβολίδες και καδρόνια προς τον Σύνδεσμο, στην οδό Ομηρίδου Σκηλίτση ο οποίος ήταν κλειστός.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας διερχόμενος πολίτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που κάποια από αυτά κάηκαν ολοσχερώς!

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.