Πιθανό lockdown σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Περιστέρι, Ίλιον, Αχαρνές, Ζεφύρι, Κάλυμνο, Φλώρινα

Έκκληση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά για Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Περιστέρι, Ίλιον, Αχαρνές, Ζεφύρι, Κάλυμνο, Φλώρινα.

Πιθανό lockdown σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Περιστέρι, Ίλιον, Αχαρνές, Ζεφύρι, Κάλυμνο, Φλώρινα

Έκκληση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά για συγκεκριμένες περιοχές μετά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα στην Πολιτική Προστασία. Πρόκειται για τη σύσκεψη στην οποία αποφασίστηκε η παράταση των ήδη υπάρχοντων μέτρων στον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Aπό την άλλη, έγινε γνωστό ότι αίρονται τα μέτρα στο δήμο Μάνδρας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας, στους δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περιστερίου, Ιλίου και Αχαρνών, στην περιοχή Ζεφυρίου του δήμου Φυλής, καθώς και στο νησί της Καλύμνου, να παραμείνουν εξαιρετικά προσεκτικοί και να συνεχίσουν να είναι συνεπείς στην τήρηση των μέτρων.

Οι περιοχές αυτές είναι κυριολεκτικά στο κόκκινο και βρίσκονται ένα βήμα πριν το σκληρό lockdown.

Όπως σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε αυτές τις περιοχές δεν υποχωρεί το ιικό φορτίο και βρίσκονται στο μικροσκόπιο ειδικής ανάλυσης κάνοντας ιδιαίτερη έκκληση να τηρούν τα μέτρα οι κάτοικοι των περιοχών.