Καταδίωξη της αστυνομίας για Μπαρμπαρούση

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης.

Καταδίωξη της αστυνομίας για Μπαρμπαρούση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση της Αστυνομίας στα ορεινά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του χρυσαυγίτη πρώην βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα από μπλόκο στο Ρίο Αντίρριο, κατευθυνόμενος προς το Αγρίνιο.


Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ φέρεται να οδηγούσε κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών με μεγάλη ταχύτητα, κατευθυνόμενος προς την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Αστυνομικών, περνώντας το μπλόκο που είχε στηθεί στο Ρίο, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Οι έρευνες αυτή τη στιγμή έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ Μεσολογγίου, Κατούνας και Ξηρομέρου, όπου ο πρώην βουλευτής φαίνεται πως έχει συγγενείς και πολλούς οπαδούς, πρόθυμους να του παράσχουν κρυσφήγετο.

Ενδεικτικό της μανιώδους καταδίωξης που προηγήθηκε, είναι ότι παραλίγο να παρασύρει δύο άνδρες της Τροχαίας, που επιχείρησαν να τον σταματήσουν στο μπλόκο. Για αυτό το περιστατικό, θα σχηματιστεί ξεχωριστή σε βάρος του δικογραφία.

Νωρίτερα σήμερα, σε βάρος του Μπαρμπαρούση ασκήθηκε δίωξη για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Η έρευνα του αρμοδίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γ. Καλούδη, ολοκληρώθηκε τάχιστα, με τις καταθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας και ο εισαγγελέας προχώρησε στην απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του βουλευτή, παραπέμποντας την δικογραφία στον ανακριτή.

Πρώτος κατέθεσε για όσα συνέβησαν στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ενώ αμέσως μετά κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης.

ΠΗΓΗ: Νews 247