Παντελής Θαλασσινός μετά το σάλο: «Θα κάνω τελευταίος το εμβόλιο - Πασατέμπος μου το facebook (pic)

O Παντελής Θαλασσινός έκανε νέα ανάρτηση στο facebook μετά το σάλο που προκλήθηκε για όσα έγραψε σχετικά με το εμβόλιο.

Παντελής Θαλασσινός μετά το σάλο: «Θα κάνω τελευταίος το εμβόλιο - Πασατέμπος μου το facebook (pic)

Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο Παντελής Θαλασσινός επιχειρεί να κοπάσει τη θύελλα από αντιδράσεις που προκάλεσε προηγούμενη ανάρτησή του σχετικά με τα εμβόλια.

Είχε γράψει πριν λίγες μέρες στο facebook: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

Στη νέα του ανάρτηση αναφέρει πως η προηγούμενη ανάρτησή του δεν απευθυνόταν σε κάποιον προσωπικά, απλά μέσω αυτής ήθελε να δηλώσει πως είναι απλά καχύποπτος. «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε τη νέα ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού:

«Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτηση μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτική. Έχει δυο ερωτηματικά, και προφανέστατα είναι όπως όλα τα σχόλια του fb.. Διαβάστε τη ξανά με τα σημεία στίξης..
Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι καταδεικνύει και ειρωνεύεται γιατρούς, λειτουργούς η κάτι παραπάνω από ότι συζητάμε ή σατιρίζουμε στο καφενείο μας.. Γιατί, τι άλλο από καφενείο η είναι το fb?

Δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά, απλώς δήλωσα καχύποπτος.. και ότι δεν μ αρέσουν τα πολιτικά σόου. ΟΛΩΝ .. (θυμίζω τον Κ. Σημίτη.. που ο ίδιος παρότρυνε τον κόσμο να επενδύσει στο Χρηματιστήριο)

Το φέισμπουκ είναι το καφενείο μου. Και όσοι το λαμβάνουν πολύ σοβαρά, μάλλον αυτή είναι η ζωή τους.. Είναι ο πασατέμπος μου..

Αν το σκαλίσετε το προφίλ μου θα βρείτε βρισιές τσακωμούς και πειράγματα, βωμολοχίες αλλά και παρά πολλές άλλες σοβαρές σκέψεις..

Ότι δηλ γίνεται στο καφενείο.

Μαλώνεις με Πολιτικά αντίθετους, ποδοσφαιρικά, μουσικά,ή συμφωνείς και συζητάς.

Έχω γνώση για την αγωνία των γιατρών και των νοσηλευτών και αναγνωρίζω την αγωνία τους

Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος !

Εδώ όμως έχει γίνει σκύλευση, ακόμη και του έργου μου από τα ΜΜΕ επειδή έγραψα στο fb αυτό που μπορούν να διαβάσουν οι φίλοι μου.

Έχουμε μπει σε άλλο πλαίσιο ζωής, που το fb είναι η προσωπικότητα του καθενός μας; (Ερωτηματικό) Είναι μια εικονική πραγματικότητα ας το παραδεχθούμε..

Ο πασατέμπος μας

Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ..».

Δείτε την ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού

Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτηση μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτικη. Έχει δυο...

Δημοσιεύτηκε από Pantelis Thalassinos στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας