ΕΛΤΑ Courier: «Από Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου σταματούν οι παραλαβές»

ΕΛΤΑ ενημέρωσαν πως από τις 28 Δεκεμβρίου θα σταματήσουν οι παραλαβές προϊόντων - Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας.

ΕΛΤΑ Courier: «Από Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου σταματούν οι παραλαβές»

Εξαιτίας του μεγάλου όγκου των παραγγελιών και των προϊόντων που πρέπει να φτάσουν στις πελάτες, την περίοδο των Χριστουγέννων, το σύστημα στα ΕΛΤΑ... κλάταρε. Για αυτό τον λόγο ενημέρωσαν πως από τις 28/12 έως τις 8/1, θα σταματήσουν οι παραλαβές, για να υπάρξει εξομάλυνση του δικτύου.

Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ:

«Όπως ήδη γνωρίζετε, η υπέρμετρη ζήτηση υπηρεσιών ταχυμεταφορών αυτό το διάστημα, έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση με δυσκολίες και καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων, για το σύνολο της αγοράς. Παρά την έγκαιρη προετοιμασία της ΕΛΤΑ Courier (αύξηση των τετραγωνικών μέτρων στα Κέντρα Διαλογής, εκτεταμένες προσλήψεις προσωπικού, αύξηση του στόλου, επέκταση του Δικτύου με νέα σημεία εξυπηρέτησης, τροποποιήσεις στην παραγωγική διαδικασία για εξοικονόμηση χρόνου, νέες προμήθειες, συνεργασίες με άλλες εταιρείες κλπ.), οι πρωτοφανείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί επιβαρύνουν ασύμμετρα το δίκτυο.

Σε αυτή τη συγκυρία και έπειτα από περαιτέρω αύξηση του όγκου διακινηθέντων αντικειμένων λόγω δυσμενών συνθηκών σε όλη την αγορά των ταχυμεταφορών, καλούμαστε να αναζητήσουμε άμεσες λύσεις για την εξομάλυνση των αποστολών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διασφαλιστεί η σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου και να επιστρέψουμε στα συνήθη χρονικά επίπεδα διακίνησης των αποστολών, προχωρούμε σε διακοπή παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21. Ζητούμε την κατανόησή σας σε αυτή την προσπάθεια, η οποία είναι επιβεβλημένη εκ των συνθηκών και αναγκαία για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησής σας».