Ο Σιλαβέρτ υποψήφιος πρόεδρος της Παραγουάης

Ο 55χρονος Χοσέ Λουϊς Σιλαβέρτ, «στοχεύει» στην κορυφή, καθώς θα διεκδικήσει την Προεδρία της Παραγουάης, στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2023.

Ο Σιλαβέρτ υποψήφιος πρόεδρος της Παραγουάης

Τα... βήματα του Ζορζ Γουεά, αποφάσισε ν΄ ακολουθήσει ο Χοσέ Λουϊς Σιλαβέρτ, καθώς ο πρώην διεθνής Παραγουανός τερματοφύλακας, αποφάσισε ν΄ ασχοληθεί με την πολιτική.

Μάλιστα, ο 55χρονος Σιλαβέρτ, «στοχεύει» στην κορυφή, καθώς θα διεκδικήσει την Προεδρία της χώρας του, στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2023.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Σιλαβέρτ είχε αποκαλύψει ότι σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στον πολιτικό στίβο της πατρίδας του και εχθές (24/12) ανακοίνωσε την απόφαση του με ένα λακωνικό μήνυμα στο Twitter: «Υπερήφανος που είμαι Παραγουανός».

Η φωνή σου, χωρίς... φιγούρες!», ήταν το μήνυμα που είχε εκπέμψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σιλαβέρτ πριν από πέντε μήνες.

Ο Σιλαβέρτ άρχισε την καριέρα του το 1982 με την Σπορτίβο Λουκένιο (Παραγουάη) και ακολούθησαν οι Γκουαρανί (Παραγουάη), Σαραγόσα (Ισπανία), Βελέζ Σάρσφιλντ (Αργεντινή), Στρασμπούρ (Γαλλία) και Πενιαρόλ (Ουρουγουάη), ενώ χρίσθηκε διεθνής 74 φορές και ήταν παρών στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1998 και του 2002.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας