Επεισόδια με οπαδούς στη Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι επιτέθηκαν χθες βράδυ στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ηρακλή και σε μια παρέα τεσσάρων ατόμων με διαφορά μισής ώρας. Η αστυνομία εξετάζει αν συνδέονται τα δύο συμβάντα

Επεισόδια με οπαδούς στη Θεσσαλονίκη

Η τυφλή οπαδική βία δεν καταλαβαίνει ούτε από Χριστούγεννα, ούτε από απαγόρευση κυκλοφορίας και μέτρα περιορισμού της πανδημίας.

Εν μέσω βραδινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, στην Τούμπα σημειώθηκε οπαδικό επεισόδιο με έναν τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που πήγε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό έγινε στις 11:00 το βράδυ στην οδό Κλεάνθους, πολύ κοντά, δηλαδή, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Εκεί λοιπόν δύο άτομα επιτέθηκαν σε μία παρέα τεσσάρων ατόμων, με αποτέλεσμα ένα από τα θύματα να τραυματιστεί από ξύλινο και αιχμηρό αντικείμενο.

Μάλιστα χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Στο μεταξύ με διαφορά σχεδόν μισής ώρας σημιώθηκε επίθεση αγνώστων στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ηρακλή, που βρίσκονται στο Κατσάνειο κλειστό γυμναστήριο.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στα γραφεία, έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν με βρισιές προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γραφεία και τοίχους αποχωρώντας μετά από ελάχιστα λεπτά.

Προανάκριση για τα δύο περιστατικά διενεργεί η Yποδιεύθυνση Aντιμετώπισης Bίας στους Aθλητικούς Xώρους και μάλιστα εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδέονται, μια και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Εχει συλλεγεί υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ έχουν ληφθεί και καταθέσεις από τα άτομα που υπέστησαν τις επιθέσεις.