ΣΕΦ: Υπεγράφη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας υπέγραψε νέα συλλογική σύμβαση εργασίας με τους εργαζόμενους του σταδίου.

ΣΕΦ: Υπεγράφη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας υπεγράφη από την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, και τον πρόεδρο των εργαζομένων του σταδίου, Κώστα Καββαδία.

Η εν λόγω σύμβαση αφορά το σύνολο του υπαλληλικού προσωπικού του ΣΕΦ και αποτελεί προϊόν πολυετών διαπραγματεύσεων.

Μετά τις υπογραφές η κυρία Τσιλιγκίρη δήλωσε τα εξής: «Αφήνουμε οριστικά πίσω μας μια εποχή άκαρπων διαπραγματεύσεων και παρατεταμένης αγωνίας των υπαλλήλων μας για τα εργασιακά τους δικαιώματα. Σήμερα διαμορφώσαμε τους απαραίτητους όρους εργασιακής ειρήνης και ορίσαμε, με αυτόν τον τρόπο, τις αδρές γραμμές μιας νέας, καλύτερης εργασιακής πραγματικότητας. Από αύριο διοίκηση και προσωπικό θα εργαστούμε σκληρά για την υλοποίηση του νέου μας masterplan και την ανάπτυξη του οργανισμού».

Ο κ. Καββαδίας από την πλευρά του τόνισε: «Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση και τη διεύθυνση του ΣΕΦ για τη συνεργασία και την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, που έχει ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία και τη θετική υπηρεσιακή εικόνα του ΣΕΦ. Η συνεργασία αυτή εγγυάται την υλοποίηση των στόχων του οργανισμού που έχουν τεθεί τόσο από το υπουργείο όσο και από τη διοίκηση».