ΕΙΗΕΑ: Ιστορική απόφαση για την Ένωση Ιδιοκτητών Εφημερίδων

Την ώρα που εισέρχεται στο 50κοστό έτος  από την ίδρυση της, η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΕΑ) έλαβε ομόφωνα μια ιστορική απόφαση στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.  

ΕΙΗΕΑ: Ιστορική απόφαση για την Ένωση Ιδιοκτητών Εφημερίδων

Μία σημαντική και συνάμα ιστορική απόφαση έλαβε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, καθώς αποφασίστηκε ομόφωνα, να εισέλθουν στην Ένωση ως μέλη της και οι ιδιοκτήτες των εβδομαδιαίων εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΙΕΑ:

«Ιστορική ήταν η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών στις 16 Δεκεμβρίου 2020. Η Γενική Συνέλευση της Ε.Ι.Η.Ε.Α. που σε λίγες μέρες εισέρχεται στο 50κοστό έτος από την ίδρυση της, αποδέχθηκε ομόφωνα την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου για διεύρυνση των μελών της, δίνοντας πλέον την δυνατότητα και στις εβδομαδιαίες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας να γίνουν μέλη της Ένωσης!

Πρόκειται για πολύ σημαντική απόφαση, διότι με την διεύρυνση των μελών της, οι διεκδικήσεις για την επιβίωση των επιχειρήσεων του κλάδου, θα αποκτήσουν ακόμη πιο δυνατή φωνή, εκπροσωπώντας το σύνολο πλέον των επαγγελματιών εκδοτών. Βασικός στόχος η προστασία και η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της ελευθεροτυπίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο».