Μεγάλες χριστουγεννιάτικες προσφορές από COSMOTE, WIND, VODAFONE

COSMOTE, WIND, VODAFONE γνωστοποιoύν τις προσφορές που θα καταστήσουν διαθέσιμες στους συνδρομητές τους για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μεγάλες χριστουγεννιάτικες προσφορές από COSMOTE, WIND, VODAFONE

Κινητή τηλεφωνία: Με μια τεράστια προσφορά η Cosmote γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Δείτε στο xristika.gr το μεγάλο πακέτο της εταιρείας αλλά και τι προσφέρουν οι ανταγωνιστές της.

Η Cosmote προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές Cosmote και WhatsUp απεριόριστα GB για 10 ημέρες εντελώς δωρεάν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή Cosmote ή WhatsUp στο smartphone σας για να το ενεργοποιήσετε (προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά μέσω web).

Πληροφορίες σχετικά με την προσφορά Cosmote / WhatsUp

Τα απεριόριστα GB ισχύουν για 10 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς.

Προϋπόθεση ενεργοποίησης της προσφοράς να έχει γίνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 15/11/20 και μετά.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 μόνο φορά από 15/12/20 μέχρι 03/01/21 στις 23:59:59.

Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα απεριόριστα GB της προσφοράς.

Τα GB της προσφοράς δεν κάνουν roll over με τα data από άλλα πακέτα.

Τα ενσωματωμένα GB της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ.

Αναμένουμε αντίστοιχες προσφορές και από τους υπόλοιπους παρόχους κινητής τηλεφωνίας μέσα στις επόμενες ημέρες, ως μέρος των χριστουγεννιάτικων προσφορών που βλέπουμε κάθε χρόνο.

Την ίδια ώρα, με online προσφορές σε δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Έως και τις 10 Ιανουαρίου οι καταναλωτές θα βρουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις μεγάλη γκάμα από smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι, αξεσουάρ κ.ά. στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr.

Επιπλέον, μπορούν να κερδίσουν 10% επιστροφή για αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αρκεί να έχουν το €πιστροφή App (εξαιρούνται οι σειρές iPhone 12/12 Pro και PS5TM).

Στα site της COSMOTE και του ΓΕΡΜΑΝΟΥ οι καταναλωτές θα βρουν:

* Το νέο και αποκλειστικό 4G+ Smartphone MOTOROLA G9 PLUS128GB, με μεγάλη οθόνη 6.81’’ και σύστημα τετραπλής κύριας κάμερας, από 239 € στα 179 €.

* Το νέο και αποκλειστικό 4G+ Smartphone ONEPLUS NORD N10064GB, με σύστημα τριπλής κύριας κάμερας και ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή, στα 199 €. Δώρο τα Earphones ONEPLUS Bullets Wireless Z αξίας 59,90 €.

* Το Tablet LENOVO M10 HDWiFi 2/32GB, με οθόνη HD 10.1”, για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα για τα παιδιά χάρη στη λειτουργία Kids mode, από 169 € στα 149 €.

* Το Laptop LENOVO IDEAPAD 3, με επεξεργαστή AMD Ryzen 3 3250U, σκληρό δίσκο 128GB SSD, μνήμη 4GB και οθόνη Full HD 15.6”, από 499 € στα 449 €.

* Την 4Kandroid SmartTV 43 ιντσών THOMSON 43UG6400, που παρέχει εξαιρετική εικόνα με υποστήριξη HDR10 και HLG, πεντακάθαρο ήχο με υποστήριξη Dolby Digital Plus, αλλά και με έξυπνες λειτουργίες για μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, από 449 € στα 299 €.

* Το D-LINK σύστημα Mesh Wi-Fi COVR-1102 2-Pack, ένα πλήρες σύστημα για κάλυψη Wi-Fi έως 325 τ.μ., με ταχύτητες έως 1,2 Gbps και δύο θύρες Gigabit Ethernet, από 105,90 € στα 74,90 €.

Στην κατηγορία των gadgets και των αξεσουάρ οι καταναλωτές θα βρουν:

* Το HUAWEI WatchGT 2 Pro, ιδανικό για άσκηση, με έγχρωμη οθόνη AMOLED 1.39”, με ενσωματωμένο οξύμετρο και εξαιρετικά ανθεκτικό, στα 329 €. Δώρο ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 3i αξίας 129 €.

* Το XIAOMI MiElectricScooter 1S, με μέγιστη αυτονομία έως 30 χλμ και συνδεσιμότητα Bluetooth με το Smartphone, από 449 € στα 399 €.

* Τα αποκλειστικά ασύρματα ακουστικά BASEUS WM01, με δώρο βάση FoneFX για Smartphones, από 34,91 € στα 26,91 €.

* Bluetooth ηχεία, για τέλειο ήχο, σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, από 9,90 €.

Μαζί με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώνει τον διαγωνισμό Bye Bye 2020, με μεγάλα δώρα τεχνολογίας, όπως PS5™, Apple Watch Series 6, Toshiba 50’’ LED 4K Smart TV, Samsung Galaxy S20 FE, XIAOMI Mi Electric Scooter Essential, κ.ά7. Ο διαγωνισμός λήγει στις 23/12/20.

Κινητή τηλεφωνία: Μέχρι και Playstation δίνει η Wind!

Έως και τις 20/12/2020, η WIND βάζει τα γιορτινά της και γίνεται ο πιο συναρπαστικός προορισμός για όλους τους λάτρεις του Gaming, είτε ηλεκτρονικά στο wind.gr, είτε σε ένα κατάστημα WIND ή καλώντας στο 13800.

Με το WIND ONE οι συνδρομητές απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας και παράλληλα μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Για τον λόγο αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί τον πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο συνδυασμό προγραμμάτων κινητής, σταθερής, internet και τηλεόρασης που προσφέρεται στην αγορά.

Συγκεκριμένα με το WIND ONE 10GB οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν:

* Σταθερό Internet με ταχύτητες έως 100 mbps.

* Σταθερή τηλεφωνία | Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, απεριόριστα λεπτά προς κινητά.

* Κινητή τηλεφωνία | 10 GB Μobile Ιnternet, απεριόριστα λεπτά προς όλους, απεριόριστα SMS προς όλους.

* Να συνδυάσουν το πρόγραμμά τους με WIND VISION και πλούσιες επιλογές περιεχομένου.

Καθώς και επιπλέον προνόμια εμπειρίας πελάτη όπως εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν τεχνικός στο σπίτι, απεριόριστη ομιλία με όλη την WIND οικογένεια και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site σε ένα κατάστημα WIND ή στο 13800.

Κινητή τηλεφωνία: Μοιράζει GB η Vodafone

Η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές CU απεριόριστα GB για 10 ημέρες εντελώς δωρεάν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή Vodafone CU στο smartphone σας για να το ενεργοποιήσετε ή να μπείτε εδώ.

Πληροφορίες σχετικά με την προσφορά Vodafone CU

Η προσφορά έχει ισχύ για 10 μέρες από την ενεργοποίησή της και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 03/01.

Η προσφορά ενεργοποιείται μόνο μέσω My CU App, My Vodafone App, vodafonecu.gr, Vodafone.gr.

Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα MB της προσφοράς.

Η προσφορά ενεργοποιείται μόνο μία φορά ανά συνδρομητή και απαραίτητη προϋπόθεση να έχει πραγματοποιηθεί μια τουλάχιστον ανανέωση από 15/11 και μετά.

Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση εντός και εκτός ΕΕ.

Πηγή: xristika.gr