Μόσιαλος για Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για το εμβόλιο» (vid)

Ο καθηγητής, Ηλίας Μόσιαλος επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει το μήνυμα του για το εμβόλιο και τον κορονοϊό και το έκανε ποστάροντας βίντεο του Τάκη Τσουκαλά..

Μόσιαλος για Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για το εμβόλιο» (vid)

Με μεγάλη αγωνία περιμένει και στην Ελλάδα όπως και σε όλη την Ευρώπη ο κόσμος το εμβόλιο με την ελπίδα ότι θα βάλει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζει η ανθρωπότητα εδώ κι αρκετούς μήνες.

Ο καθηγητής του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς, ο Ηλίας Μόσιαλος επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει το μήνυμα του για το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα ανάρτησε βίντεο από την εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά και έκανε το εξής σχόλιο: «Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια».

Στο βίντεο ο Τάκης Τσουκαλάς έχει κουβέντα με τηλεθεατή σχετικά με το εμβόλιο. Ο τηλεθεατής, μάλιστα ήταν αρνητής των εμβολίων και ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού του απάντησε:

«Ό, τι πει η επιστήμη, εγώ δεν ξέρω, δεν θα πω εγώ μην το κάνετε, δεν θα βάλω κανέναν σε κίνδυνο, για ποιο λόγο να το πω εγώ; Αυτό το ξέρει ο επιστήμονας, ο γιατρός… Πρέπει να κάνω εμβόλιο για να μπω στο ‘’Καραϊσκάκης’’, να ταξιδέψω στο εξωτερικό, στο Μάντσεστερ, στο Λίβερπουλ για να δω την ομάδα μου…», ανέφερε ο Τάκης Τσουκάλας με τη συζήτηση τους να διαρκεί για μερικά λεπτά. Ο οπαδός και παρουσιαστής της εκπομπής απέφυγε να πάρει θέση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.