Ελλάκτωρ: Καϋμενάκης και Μπάκος απέκτησαν μετοχές της κατασκευαστικής

Τι σημαίνει η αγορά του 5% των μετοχών της κατασκευαστικής εταιρίας Ελλάκτωρ από τους εφοπλιστές Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες μεταξύ άλλων και του Αστέρα Τρίπολης.

Ελλάκτωρ: Καϋμενάκης και Μπάκος απέκτησαν μετοχές της κατασκευαστικής

Σκληραίνει η μάχη για την Ελλάκτωρ. Δυναμικό «παρών» στις εξελίξεις στην Ελλάκτωρ δόθηκε χθες μέσω της κεφαλαιαγοράς από τους Ελληνες εφοπλιστές Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο.

Οι γνωστοί επιχειρηματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, απέκτησαν μέσω πακέτου στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 5% των μετοχών της κατασκευαστικής εταιρίας, συνολικής αξίας 13,9 εκατ. ευρώ, που ισοδυναμεί με τον αριθμό των 10,7 εκατ. μετόχων στην τιμή των 1,30 ευρώ.

Οπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς κινήσεων των Ελλήνων εφοπλιστών (ιδιοκτητών μεταξύ άλλων και του Αστέρα Τρίπολης) και στο «γήπεδο» του Χρηματιστηρίου, γεγονός που όπως τονίζουν παράγοντες της αγοράς επιβεβαιώνει ότι το ελληνικό δίδυμο ήρθε για να μείνει και εδραιώνει την παρουσία του με προσεκτικές – μεθοδικές κινήσεις.

Την ίδια ώρα, να στηριχθεί από τους μετόχους ως η διοίκηση που τα τελευταία χρόνια πέτυχε να αλλάξει την πορεία της Ελλάκτωρ ζήτησε προχθές στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές ο επικεφαλής του ομίλου, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης.

Πηγή: eleftherostypos.gr