Τι θα γίνει με την απαγόρευση κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα και ποιο το όριο καλεσμένων στο ρεβεγιον

Ο Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στο θέμα  με την απαγόρευση κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα και αποκάλυψε το όριο καλεσμένων στο ρεβεγιόν.

Τι θα γίνει με την απαγόρευση κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα και ποιο το όριο καλεσμένων στο ρεβεγιον

Η κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου αλλά το τι θα ισχύσει την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι ένα άλλο θέμα.

Περί αυτού ρωτήθηκε κ. Πέτσας στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και συγκεκριμένα εάν θα υπάρξουν αλλαγές όσο αφορά στην απαγόρευση της κυκλοφορίας, δεδομένου ότι αρκετοί πολίτες θα θελήσουν να βρεθούν σε κάποιο συγγενικό σπίτι για να κάνουν ρεβεγιόν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ένα «παράθυρο» να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις όσο αφορά το χρονικό διάστημα της απαγόρευσης των μετακινήσεων που ισχύσει μέχρι και σήμερα, δηλαδή 9 το βράδυ με 5 το πρωί.

«Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες για το τι ακριβώς θα ισχύσει παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς».

Ο Στέλιος Πέτσας είχε προϊδεάσει τις προηγούμενες ημέρες για τις γιορτές σημειώνοντας ότι ενδεχομένως να μπορέσουν οι οικογένειες να γιορτάσουν στο σπίτι τους με άλλη μία ακόμη οικογένεια.

Τόνισε ακόμη πως για τις γιορτές των Χριστουγέννων το όριο των καλεσμένων στο τραπέζι είναι 9 άτομα

«Καταλαβαίνουμε την ανάγκη να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά όλοι στην ελληνική κοινωνία αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό πρέπει να γίνει με ασφάλεια. Να περάσουμε τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές μας ή άλλη μία οικογένεια ή μέχρι 9 άτομα» τόνισε.