Έφοδος σε σεξουαλικό πάρτι στις Βρυξέλλες!

Μεταξύ των θαμώνων του πάρτι ήταν πολλοί διπλωμάτες, αλλά και ένας Ευρωβουλευτής, που αποπειράθηκε να δραπετεύσει και συνελήφθη από τη βελγική αστυνομία

Έφοδος σε σεξουαλικό πάρτι στις Βρυξέλλες!

Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους του Ευρωκοινοβουλίου μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα σεξουαλικό πάρτι με 25 άτομα διέλυσε η βελγική αστυνομία, εν μέσω lockdown και σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα που δημοσιεύουν οι Brussels Times, ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

Το πάρτι έγινε στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Το μπαρ μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Αρχές έφτασαν στο υπόγειο έπειτα από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία.

Στα 25 άτομα, που στην πλειονότητά τους ήταν άνδρες, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίασαν τα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί εντόπισαν και ναρκωτικές ουσίες.

Εκείνο που έχει ξεσηκώσει θύελλα επικριτικών σχολίων είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στους θαμώνες συμπεριλαμβάνονται και άτομα που έχουν σχέση με την Κομισιόν.

Πολλοί διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για Ούγγρο πολιτικό, ήταν παρόντες.

Ο ευρωβουλευτής μάλιστα φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η La Dernière Heure.

Ασφαλώς το ζήτημα θα τεθεί στα πειθαρχικά όργανα του Ευρωκοινοβουλίου, όπως και στις πρεσβείες, όπου υπηρετούν οι διπλωματικοί υπάλληλοι, διότι εν μέσω καραντίνας και πανδημίας αγνόησαν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.