Έγκλημα Σαντορίνη: Τον σκότωσε και τον έκαψε για 200 ευρώ!

Ο 20χρονος Αλβανός που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας ζητούσε από το θύμα 200 ευρώ για κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο του

Έγκλημα Σαντορίνη: Τον σκότωσε και τον έκαψε για 200 ευρώ!

Η ΕΛ. ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει αρκετά γρήγορα τη φρικτή δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του.

Δράστης φέρεται πως είναι ένας νεαρός, οποίος αφού τον σκότωσε, έβαλε φωτιά στη σορό του χρησιμοποιώντας βότκα και άλλα οινοπνευματώδη ποτά, που βρήκε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο 20χρονος Αλβανός όμως δεν είχε υπολογίσει ότι λόγω lockdown ήταν πολύ λίγοι αυτοί που κυκλοφορούσαν το βράδυ στο νησί.

Κάμερα ασφαλείας από ένα διπλανό κτήριο τον κατέγραψε και όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης ομολόγησε ότι ήταν αυτός που σκότωσε και έκαψε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Όπως είπε μάλιστα, όταν τον άφησε νεκρό, έβαλε χαρτιά πάνω στο πτώμα του ξενοδόχου και χρησιμοποίησε αλκοόλ που βρήκε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να του βάλει φωτιά.

Το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν ίχνη παραβίασης κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης μετά τη δολοφονία προσπάθησε να πάρει χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο.

Άλλωστε ο λόγος, όπως ομολόγησε, που πήγε στο ξενοδοχείο ήταν για να ζητήσει μόλις 200 ευρώ που του χρωστούσε ο 69χρονος από κάποιος οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στην επιχείρηση το καλοκαίρι.

Μάλιστα γνώριζε πως τη συγκεκριμένη ημέρα το θύμα θα είχε μαζί του χρήματα, αφού είχε ειδοποιήσει και κάποιους άλλους στους οποίους είχε οφειλές για να τις τακτοποιήσει.

Στους αστυνομικούς στη Σαντορίνη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή του εγκλήματος και τον τρόπο που έδρασε, αν και στην αρχή είχε αρνηθεί τα πάντα.

Όταν όμως του παρουσιάστηκαν τα βίντεο στα οποία φαίνεται να αποχωρεί από το ξενοδοχείο πολύ μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας δεν είχε να δώσει πειστικές απαντήσεις και ξεκίνησε να ομολογεί τις πράξεις του.

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα.