Συνελήφθη ο γιατρός του Μαραντόνα!

Ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια αναφορικά με τον θάνατο του θρυλικού Αργεντινού και συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση

Συνελήφθη ο γιατρός του Μαραντόνα!

Η αστυνομία ερευνά ήδη το σπίτι του γιατρού αναζητώντας στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε τη μοιραία μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό. Ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί ο Λεοπόλδο Λούκε, γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, καθώς πλέον του αποδόθηκε επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας, όπως αναφέρει η Marca.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει από την επομένη του θανάτου του Μαραντόνα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του και συγκεκριμένα από τις δύο κόρες του, Ντάλμα και Τζιανίνα. Μετά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το νοσηλευτικό προσωπικό αναφορικά με τις εντολές που είχε δεχτεί, ήρθε σήμερα (29/11) στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του Λεοπόλδο Λούκε στα επείγοντα.

Η στάση του γιατρού κρίθηκε ύποπτη, καθώς απέφυγε να αναφέρει για ποιον καλεί ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα όταν αυτό έφτασε, να είναι ήδη νεκρός ο Μαραντόνα. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη στο σπίτι του Λούκε και διεξάγει έρευνα για περαιτέρω στοιχεία, έχοντας συλλάβει τον ίδιο.

Τρομερός και συγκινητικός ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Στο ματς της Μπαρτσελόνα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ (το 4-0 επί της Οσασούνα) και φυσικά το αφιέρωσε εκεί ψηλά: Εκεί όπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Μέσι, φορούσε κάτω από τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αυτή της Νιούελς Όλντ Μπόις. Τη φανέλα με το Νο.10 της ομάδας όπου ξεκίνησε πριν πάει στη «Μασία» αλλά και την οποία είχε φορέσει και ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα πριν πάει για τελευταία φορά στη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Μέσι σήκωσε τα χέρια ψηλά και έδειξε τον ουρανό σα να έλεγε «για σένα»!