Θεσσαλονίκη: Nεαροί πήγαν για μπάλα μέσα στο lockdown και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (vid)

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών που έπαιζαν μπάλα σε γήπεδο και αστυνομικών που πήγαν να τους ελέγξουν σημειώθηκε στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη.

 

Θεσσαλονίκη: Nεαροί πήγαν για μπάλα μέσα στο lockdown και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (vid)

Οι νεαροί έπαιζαν μπάλα στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη όταν έγιναν αντιληπτοί από το πλήρωμα ενός περιπολικού.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους νεαρούς να αποχωρήσουν αλλά εκείνοι απάντησαν με ύβρεις και χειρονομίες.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν έναν από τους νεαρούς για να του κόψουν πρόστιμο παράβασης των μέτρων περί κορονοϊού. Εκείνος αρνήθηκε να τους ακολουθήσει και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον πλησιάσουν δέχτηκαν μαζική επίθεση.

Αμέσως ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και πολύ γρήγορα στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη που προχώρησε σε προσαγωγές.

Προσήχθησαν τέσσερις από τους νεαρούς που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Ένας αστυνομικός της ομάδας Ζ τραυματίστηκε καθώς καταδίωκε μια μηχανή με δυο από τους προσαχθέντες.

Στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται σε lockdown, καταγράφηκαν τα 607 από τα 2.135 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα (24/11) ο ΕΟΔΥ. Δεύτερη περιφέρεια ήταν η Αττική με 401 ενώ αρνητικά ρεκόρ καταγράφουν και άλλες περιοχές: Λάρισα με 129 κρούσματα, Πέλλα με 68, Ημαθία με 75, Έβρος με 48.

Δείτε βίντεο με το επεισόδιο νεαρών-αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη