Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δώρισε τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεχνάει τις ρίζες του, ούτε άλλαξε ως άνθρωπος από τις σειρήνες εκατομμυρίων του ΝΒΑ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δώρισε τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια

Μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, όπως επέλεξε ο ίδιος, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε στα Σεπόλια το βράδυ της Δευτέρας (23/11), όπου δώρισε μεγάλες ποσότητες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου.

Η άξια αναφοράς και προβολής κίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγινε γνωστή μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα η Αλεξία Κοζιονά ανέβασε μια φωτογραφία με τον MVP (εντός κι εκτός γηπέδων), συνοδευόμενη από την εξής κειμενολεζάντα: "Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες. Και χωρίς να έχει καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

Πρόσφατα, ο μάνατζερ του Γιάννη, Άλεξ Σαράτσης, είχε δηλώσει: «Είναι από τους πιο πεινασμένους και συγκεντρωμένους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Προέρχεται από ένα περιβάλλον στο οποίο αν δεν πουλούσε πράγματα στον δρόμο, δεν θα μπορούσε να ταΐσει την οικογένειά του. Πριν χρόνια μου είπε πως ο λόγος που είναι τόσο αποφασισμένος είναι γιατί θυμάται το πώς ήταν να είσαι στο δρόμο στα Σεπόλια, πουλώντας για αν επιβιώσεις. Οι συζητήσεις μου με τον Γιάννη είναι περισσότερο σαν αυτές που κάνεις με την οικογένειά σου. Ρωτάω πώς είναι, αν χρειάζεται κάτι, πώς μπορώ να βοηθήσω».