Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό". Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξος, ενώ τόνισε πως "θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια του Θεού".

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ εισήχθη, με ήπια συμπτώματα, στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" το πρωί της Πέμπτης.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε θετικός σε 1 τουλάχιστον τεστ. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξος και υποστήριξε πως "θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια του Θεού", ενώ τονίζει την ανάγκη "να προσέχουμε όλοι και να τηρούμε τα μέτρα κατά του ιού".

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται σε κύκλο εξετάσεων, για να κριθεί η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας νοσηλεύεται σε απλή μονάδα Covid.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος ήταν σε καραντίνα, μετά τη λήξη των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Όλοι όσοι συμμετείχαν μπήκαν αυτοβούλως σε καραντίνα, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Πηγή: News247.gr