Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της για τη δολοφονία της 50χρονης

Τον δρόμο προς τις φυλακές ανηλίκων παίρνουν η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της, αφού κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την άγρια δολοφονία της 50χρονης μητέρας της πρώτης στην Αγία Βαρβάρα.

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της για τη δολοφονία της 50χρονης

Στις φυλακές ανηλίκων θα οδηγηθούν η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της για τη δολοφονία της 50χρονης καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα.

Οι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις σύντομες απολογίες τους στην ανακρίτρια, υποβάλλοντας αιτήματα για ψυχιατρική και τοξικολογική πραγματογνωμοσύνη. Αμφότεροι φέρονται να επανέλαβαν όσα ανατριχιαστικά είχαν ομολογήσει αμέσως μετά τη σύλληψή τους.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του mononnews.gr, η κόρη του θύματος επέμεινε ότι μοναδικό κίνητρό της ήταν οι άσχημες σχέσεις με τη μητέρα της. Δεν άντεχε άλλο, φέρεται να υποστήριξε, για αυτό και σχεδίασαν την άγρια δολοφονία με τον 17χρονο σύντροφό της. Ως εκτελεστή του σχεδίου τους είπαν ότι βρήκαν τον 16χρονο συγκατηγορούμενό τους, υποστηρίζοντας ωστόσο αυτή τη φορά ότι δεν του υποσχέθηκαν χρήματα.

«Δεν ξέρω γιατί δέχθηκε να σκοτώσει ο 16χρονος», φέρεται να είπε απολογούμενη η ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν που επέμενε να κάνει το έγκλημα.

«Μου έστελνε μηνύματα στο facebook και ρωτούσε ''πότε θα γίνει''. Δεν μπορώ να σας δείξω τα μηνύματα, γιατί τα έχω σβήσει», ισχυρίστηκε.

Η 15χρονη υποστήριξε ότι δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος, αλλά ότι από το δωμάτιό της άκουγε τις κραυγές της μητέρας της. «Έτρεμα, αλλά δεν έκανα τίποτα», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Ο 17χρονος από τη Ρουμανία στη δική του απολογία φέρεται να υπέδειξε τον 16χρονο συγκατηγορούμενό του ως τον δράστη του εγκλήματος.

«Η 15χρονη ανέφερε στην ανακρίτρια πως έχει μετανιώσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει», δήλωσε ο δικηγόρος της 15χρονης, Σπύρος Δημητρίου.

Χθες είχε κριθεί προφυλακιστέος και ο 16χρονος.

Πηγή: Το Ποντίκι