Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 16χρονος μετά την απολογία του για το άγριο έγκλημα

Στις φυλακές ανηλίκων θα οδηγηθεί ο 16χρονος μετά την απολογία του για το άγριο έγκλημα με θύμα 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα.

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 16χρονος μετά την απολογία του για το άγριο έγκλημα

Στις φυλακές ανηλίκων θα οδηγηθεί το 16χρονο αγόρι μετά την απολογία του για το άγριο έγκλημα με θύμα 50χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα. Ο ανήλικος απολογήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που φέρεται να διέπραξε από κοινού με έναν 17χρονο, συγκατηγορούμενο του πλέον στην υπόθεση, σε βάρος της γυναίκας, έγκλημα στο οποίο φέρεται να ήταν παρούσα η 15χρονη κόρη του θύματος η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία.

Το 16χρονο αγόρι κρίθηκε προφυλακιστέο, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, μετά την απολογία του στην οποία φαίνεται να αρνείται όσα του αποδίδονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να υπέδειξε στην δικαστική λειτουργό, τον 17χρονο συγκατηγορούμενο του ως δράστη της άγριας δολοφονίας, με πολλαπλές μαχαιριές, της γυναίκας. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως την ημέρα της δολοφονίας βρέθηκε στο διαμέρισμα του θύματος, με την κόρη της και τον 17χρονο φίλο της χωρίς να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί.

Σύμφωνα με το συνήγορο του 16χρονου Θανάση Ράπτη, ο εντολέας του αποδέχεται ότι δεν εμπόδισε την δολοφονία και ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλε άμεσα στις αστυνομικές αρχές το έγκλημα. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο ανήλικος παρέμεινε με τους άλλους δύο συγκατηγορουμένους του από φόβο και αμηχανία αρχικά, ωστόσο στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι όπου και παραδόθηκε στις αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ