Οπαδικό επεισόδιο στην Ευκαρπία

Περίπου 20 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε παρέα νεαρών στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα ένας 16χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οπαδικό επεισόδιο στην Ευκαρπία

Τους ανεγκέφαλους ούτε το lockdown δεν μπορεί να τους σταματήσει. Η χώρα μετά την καραντίνα της περασμένης άνοιξης διανύει τη δεύτερη περίοδο που οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να ζουν με περιορισμούς.

Ακόμη κι έτσι κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο για να λύσουν τις διαφορές τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη στις 22:00 σημειώθηκε οπαδικό επεισόδιο.

Περίπου 20 κουκουλοφόροι κινήθηκαν εναντίον παρέας που βρισκόταν στην πλατεία. Οι νεαροί όταν αντίκρισαν τους κουκουλοφόρους τράπηκαν σε φυγή, αλλά ένας 16χρονος δεν πρόλαβε να φύγει με αποτέλεσμα να δεχτεί άγρια επίθεση.

Οι δράστες χτύπησαν τον νεαρό και σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr την ίδια ώρα φώναζαν οπαδικά συνθήματα. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ η αστυνομία αναζητεί τους δράστες.