Τσιλιγκίρη: «Οραματιζόμαστε ένα ΣΕΦ ασφαλές, ελκυστικό και καλαίσθητο»

Τον ρόλο του ΣΕΦ στην ενοποίηση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου συζήτησαν διεξοδικά η διοίκηση του σταδίου και η Περιφέρεια Αττικής σε συνάντηση που πραγματοποίησαν.

Τσιλιγκίρη: «Οραματιζόμαστε ένα ΣΕΦ ασφαλές, ελκυστικό και καλαίσθητο»

Συνάντηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, είχε η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο κομβικός ρόλος του ΣΕΦ για την ενοποίηση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Ειδικότερα, τέθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης για επιμέρους έργα υποδομών αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του φαληρικού σταδίου.

Η πρόθεση της διοίκησης του σταδίου, όπως είπε η κυρία Τσιλιγκίρη, είναι «να δημιουργηθούν ειδικές διαδρομές για χρήση ποδηλάτου, να ενισχυθεί η εμβέλεια του δικτύου Wi-Fi πέριξ του σταδίου, να αντικατασταθούν οι λυχνίες των φανοστατών με οικολογικά LED φώτα χαμηλής κατανάλωσης, αλλά και να αποκτήσει επιτέλους το ΣΕΦ περίφραξη σε σημεία όπου ουδέποτε υπήρξε».

«Οραματιζόμαστε, πάντα σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ένα ΣΕΦ ασφαλές, ελκυστικό και καλαίσθητο. Θέλουμε να γίνουμε η αφετηρία για τη μεταμόρφωση του παραλιακού μετώπου της νότιας Αθήνας», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας