Εκλογές ΗΠΑ: Στην αντεπίθεση ο Τραμπ - Προς επανακαταμέτρηση η Τζόρτζια!

«Η Τζόρτζια κατευθύνεται σε επανακαταμέτρηση όπου είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρούμε ψήφους λανθασμένα μετρημένες, και όπου ο πρόεδρος Τραμπ θα επικρατήσει τελικά», τονίζει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ!

Εκλογές ΗΠΑ: Στην αντεπίθεση ο Τραμπ - Προς επανακαταμέτρηση η Τζόρτζια!

Λόγω της πολύ μικρής διαφοράς των ψήφων μεταξύ του Ρεπουμπλικανού απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στην Πολιτεία της Τζόρτζια, οι αρχές θα προχωρήσουν σε επανακαταμέτρηση, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος για την οργάνωση των εκλογών.

Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Edison Research, οι δύο υποψήφιοι συγκεντρώνουν τον ίδιο ακριβώς ποσοστό, 49,4%. Με καταμετρημένο το 99% των ψήφων ο Μπάιντεν προηγείται με 1.579 ψήφους και απομένουν ακόμη να ενσωματωθούν στο αποτέλεσμα 4.169 ψήφοι.

Επιτελείο Τραμπ: «Ο πρόεδρος θα επανεκλεγεί!»

Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να επικρατεί σε Πενσυλβάνια και Τζόρτζια, το επιτελείο του Ντόναλντρ Τραμπ όμως εξακολουθεί να αφμισβητεί την καταμέτρηση των ψήφων, λέγοντας πως «η προβολή του Τζο Μπάιντεν ως νικητή βασίζεται σε αποτελέσματα σε τέσσερις πολιτείες που απέχουν πολύ από το τελικό. Η Τζόρτζια κατευθύνεται σε επανακαταμέτρηση όπου είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρούμε ψήφους λανθασμένα μετρημένες, και όπου ο Πρόεδρος Τραμπ θα επικρατήσει τελικά», δήλωσε ο Ματ Μόργκαν, γενικός σύμβουλος της εκστρατείας Τραμπ 2020.

Προεδρικές Εκλογές Η.Π.Α: «Κεφάλι» ο Μπάϊντεν στην Πενσυλβάνια!

«Υπήρξαν πολλές παρατυπίες στην Πενσυλβανία, συμπεριλαμβανομένου του ότι οι αξιωματούχοι των εκλογών εμποδίζουν τους εθελοντές μας νόμιμους παρατηρητές να έχουν ουσιαστική πρόσβαση σε περιοχές καταμέτρησης των ψήφων. Υπερισχύσαμε στο δικαστήριο για την πρόκλησή μας φαίνεται ότι υπάρχουν χιλιάδες άτομα που έριξαν άκυρα ψηφοδέλτια», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου.

Σταθερή πεποίθηση των Ρεπουμπλικανών, όπως τονίζουν είναι πως «ο Πρόεδρος πρόκειται να κερδίσει την Αριζόνα, παρά την ανεύθυνη και εσφαλμένη «έκκληση» του κράτους για τον Μπάιντεν από το Fox News και το Associated Press. Ο Μπάιντεν βασίζεται σε αυτές τις πολιτείες για την άκυρη αξίωσή του στον Λευκό Οίκο, αλλά μόλις ολοκληρωθούν οι εκλογές, ο Πρόεδρος Τραμπ θα επανεκλεγεί».

naftemporiki.gr